home

U bent hier : Kousen & Karton > Kousen

In the spotlight

Lange legging Steenrood 
Kousen 
Leggings

In the spotlight

t-shirt oker 
Kousen 
Shirts
Overschrijving PayPal Visa (via PayPal) Mastercard (via PayPal) American Express (via PayPal)
created & CMS by Deltacom
art.n° 2017-918

keer terug

Panty Invisible - Honey


Panty Invisible - Honey 
Kousen 
Kousenbroeken - Panty's Panty Invisible - Honey 
Kousen 
Kousenbroeken - Panty's

Black & Blanche

Kousenbroeken - Panty's

Dames

Kousen

€ 15,95Aantal:

Deze panty heeft een onzichtbare look en feel, en zorgt ervoor dat je benen er prachtig uitzien. Je benen krijgen een mooie egale tint en glans, oneffenheden zijn niet meer te zien. 

Deze mooie huidskleur panty geven je benen een instant boost en je trekt je rokjes en jurkjes met plezier aan. Let maar op, we laten weer onze benen zien !

Invisible = onzichtbare panty als make-up voor je benen.

72% polyamide - 28% elestane : 12DEN special 3D


Black & Blanche

Black&Blanche is een belgisch 'kleurenmerk' dat nu naar de consument trekt met een bonte collectie felgekleurde beenmode voor mannen, vrouwen en kids.  Het kleurenmerk met een missie voegt daar nog een extra aan toe.  Elk seizoen krijgt een eigen ColorPassPort dat mensen toont welke kleuren met elkaar matchen. 

Zo een ColorPassPort krijg je kado bij aankoop vanaf 2 paar kousen van het merk Black&Blanche.  (tijdelijk niet beschikbaar - wel via app op site van Black&Blanche)

Ook heeft Black&Blanche een loyaltycard-systeem.  Bij elke aankoop ontvang je een loyaltycard.  Wanneer je er 12 hebt kan je deze omruilen naar een bepaald, vooraf afgesproken product. 

Een specifieke eigenschap van Black&Blanche is dat ze voor kinderen en dames met 1 maat werken.  Hoe kan dit?  De kousen bevatten voldoende elasticiteit om dit mogelijk te maken.  De damesmaat voor kousen gaat van 36/37 tot 41, voor kinderen is dit van 31 tot 36.  De herensokken lopen van 41 tot 43 en van 44 tot 46. De damespanty's hebben de maten s/m - m/l - l/xl.

Klik hier om meer artikelen te bekijken van merk Black & Blanche.

KOUSEN

  

KARTON

  

KOUSEN & KARTON

Tiensesteenweg 72
3001 Heverlee
België

info@kousenenkarton.be

Kousen & Karton @ Facebook Kousen & Karton - Contacteer ons
home