home

U bent hier : Kousen & Karton > Karton

In the spotlight

Basis sok/kous petrol 
Kousen 
Kousen/sokken

In the spotlight

Kousenbroek vogels - steengrijs 
Kousen 
Kousenbroeken - Panty's
Overschrijving PayPal Visa (via PayPal) Mastercard (via PayPal) American Express (via PayPal)
created & CMS by Deltacom
art.n 2018-1516

keer terug

Scratch Map Deluxe


Scratch Map Deluxe 
Karton 
Kaartjes enzo Scratch Map Deluxe 
Karton 
Kaartjes enzo
Scratch Map Deluxe 
Karton 
Kaartjes enzo
Scratch Map Deluxe 
Karton 
Kaartjes enzo

Luckies

Kaartjes enzo

Karton

€ 29,75Dit is de meer stijlvollere zus van de Original Scratch Map. Scratch Map Deluxe wordt geleverd met koperfolie gedrukt op een mooi, mat afgewerkt, zwart papier. Deze meer gedetailleerde kaart, beschikt ook over fascinerende infographics langs de onderkant, wat een schat aan feiten en informatie onthuld over het land en oceanen, gepresenteerd op een boeiende en kleurrijke manier. Ideaal om cadeau te doen aan een wereldreiziger, of gewoon, om zelf mee te pronken in je eigen huis!

Gebruik een gom of een nagel om de folie te verwijderen. Metalen voorwerpen zullen de matte afwerking beschadigen!

81,9 x 58.2cm - wordt verzonden in een mooie, stevige kartonnen koker.

Laminaat, kaart, gekleurd folie, papier

Gemaakt in het Verenigd Koninkrijk

 


Luckies

Luckies werd opgericht door Jim Cox in 2005, aanvankelijk inkoper van coole dingen uit de hele wereld om dan te verkopen in het Verenigd Koninkrijk, maar hij had op langere termijn altijd het doel voor ogen om Luckies merkproducten te ontwikkelen. 

 

Ondertussen, met een team van meer dan 20 creatieve geesten, heeft Luckies zich toegewijd aan het ontwerpen en maken van innovatieve, hoogwaardige gift producten en zijn ze het meest gekend het uitvinden van de legendarische Scratch Map. Deze ultieme unieke geschenk Kras Kaarten, voorzien van een laag folie die kan worden afgekrast wanneer landen worden ontdekt en bezocht, creëren een totaal uniek, persoonlijke overzicht van uw reis avonturen.

 

Andere bestsellers zijn de Undercover scala van laptop, tablet en telefoon covers, ontworpen om uw kostbare mobiele apparaten te vermommen als dagelijks pakketten. En dan zijn er nog hun eigen ontwerp klassiekers als Brown Paper Bag - de herbruikbare, geïsoleerde en waterdichte lunch tas op basis van de iconische Amerikaanse traditie om je lunch in een papieren zak mee te nemen naar het werk.

 

Een van de laatste nieuwe producten van de Notting Hill studio hebben is de Smart Phone Projector, die gebruikt maakt van moderne technologie, maar met een vintage esthetiek. Gemaakt van karton, is dit een echt innovatief product dat alle video's en foto's projecteert die je hebt verstopt op uw smartphone met een lo-fi, hi-leuke sfeer.

 

Deze dagen kunt u Luckies producten in duizenden winkels ter plaatse over de hele wereld, of u kunt een stukje van het verhaal hier grijpen, nu!

Klik hier om meer artikelen te bekijken van merk Luckies.

KOUSEN

  

KARTON

  

KOUSEN & KARTON

Tiensesteenweg 72
3001 Heverlee
België

info@kousenenkarton.be

Kousen & Karton @ Facebook Kousen & Karton - Contacteer ons
home