home

U bent hier : Kousen & Karton > Kousen

In the spotlight

Shiny Happy Panty Rood 
Kousen 
Kousenbroeken - Panty's

In the spotlight

Sokken Navy waffle 
Kousen 
Kousen/sokken
Overschrijving PayPal Visa (via PayPal) Mastercard (via PayPal) American Express (via PayPal)
created & CMS by Deltacom
art.n 2018-2091

keer terug

Sokken Argyle grey


Sokken Argyle grey 
Kousen 
Kousen/sokken

Happy Socks

Kousen/sokken

Dames Heren

Kousen
Wit Grijs

€ 8,95 -30%
€ 6,26Aantal:

80% gekamde katoen - 17% polyamide - 3% Elesthane


Happy Socks

Zweden. April 2008. Een visie op 'geluk verspreiden' door iets dagdagelijks om te toveren tot een kleurrijk designstuk.  Kwaliteit, vakmanschap en creativiteit.  Dat is wat de 'uitvinders'  Viktor Tell en Mikael Söderlindh bond maakte van wat Happy Socks vandaag nog steeds is.

En vooral: ze zijn unisex!! 

Elk seizoen brengen ze nieuwe items uit horende onder een welbepaalde categorie.

- Collaboration: samenwerking met een artiest

- Main collection: Deze collectie bestaat steeds uit het originele en belangrijke Happy Socks product: de gekamde katoenen sokken. Unisex, en beschikbaar in een verscheidenheid van ontwerpen, van vaste patronen naar meer geavanceerde patronen en kleuren. Gekamde katoenen sokken zijn gemaakt van het best mogelijke kwalitatieve materiaal om comfort en lange levensduur te verzekeren.

- Essentials: Voor de consument die meer behoefte heeft aan een discrete stijl,  ontwierp Happy Socks deze Essentials lijn. Drie eenvoudige ontwerpen gemaakt van 'easy to wear' kleuren met subtiele patronen: kleine dots, fijne strepen of optisch effect.

- Athlectic: Atletische sokken zijn een meer dynamisch-vriendelijk product specifiek gemaakt met lichte compressie, boog steun rond enkel en gepolsterd voetbed. Ze brengen meer comfort, ongeacht wat je doet. Het kernidee achter Athletic is dat het voor klanten een nieuw tekenblad is om zich expressief te uiten net zoals ze met de gekamde katoenen sokken doen, maar met het verschil dat deze meer 'active friendly' is. Skating, basket, of gewoon lopen met comfort! 

- Dressed: Hier gaat het om meer op maat gesneden sokken. Deze lijn is ontstaan met zakelijke kleding in het achterhoofd.  Het is uitsluitend een mannenlijn, ze zijn verhoogd in lengte en zitten dus hoger op het been. Design-gezien, zijn het meer discrete kleuren en patronen voor een meer subtile weergave waarbij het zwarte label een vleugje definitieve verfijning toevoegd. Kwaliteits-gezien, zijn 'dressed' sokken een duurzaam product ontwikkeld met een gedistigneerde benadering gericht op klanten die hoge draagbare kwalitatieve verwachtingen hebben bij formele kleding. 'Dressed' sokken zijn gemaakt van mercerized Peruaanse Pima katoen. Deze uitzonderlijke katoen, geproduceerd langs de noordelijke kust valleien van Peru in unieke groeiomstandigheden, maakt deze sokken zeer duurzaam en toch ongelooflijk zacht en zijdeachtig met levendige kleuren. Niet onbelangrijk: ze hebben geen 'vervelende' draadjes langs de binnenzijde van de sokken, deze zijn volledig weggewerkt voor ultiem draagcomfort voor onze zakenmannen!

- Special Special: Deze delicate lijn biedt een reeks van exclusieve ontwerpen die slechts door een beperkt aantal retailers mag verkocht worden. ;-), alsook terug te vinden in conceptstores. De buitengewone ontwerpen, specifiek gemaakt voor speciale Special, dragen hun eigen label. Speciale Special is per seizoen bijgewerkt met nieuwe stijlen en ontwerpen.

 

 

 

Klik hier om meer artikelen te bekijken van merk Happy Socks.

KOUSEN

  

KARTON

  

KOUSEN & KARTON

Tiensesteenweg 72
3001 Heverlee
België

info@kousenenkarton.be

Kousen & Karton @ Facebook Kousen & Karton - Contacteer ons
home