home

U bent hier : Kousen & Karton > Kousen

In the spotlight

Sokken met fijne rib Indigo 
Kousen 
Kousen/sokken

In the spotlight

3/4e legging wild roze 
Kousen 
Leggings
Overschrijving PayPal Visa (via PayPal) Mastercard (via PayPal) American Express (via PayPal)
created & CMS by Deltacom
art.n° 2018-982

keer terug

Fijne herensokken Bermuda (blue)


Fijne herensokken Bermuda (blue) 
Kousen 
Kousen/sokken Fijne herensokken Bermuda (blue) 
Kousen 
Kousen/sokken

Von Jungfeld

Kousen/sokken

Heren

Kousen
Blauw Geel

€ 11,50Aantal:

Blauwe herensokken met een eventueel om te slane mosterd/warm gele boord.

Handgenaaide teen om druk te verminderen.  (in contrastrerende kleur) Versterking in de hoge slijtage gebieden.  98% katoen en 2% elasthan voor maximaal comfort.


Von Jungfeld

von Jungfeld - Kleurrijke Sokken en Kousen voor mannen met karakter

Het merk von Junfeld staat voor stijl, kwaliteit en durf.  De kleurrijke sokken zijn gemaakt voor mannen die een statement willen maken.  Het nieuw opgestarte bedrijf wil meer stijl en kleur introduceren in elk aspect van de herenkleding.  Of het nu is om bij een pak te dragen tijdens een zakelijke bijeenkomst, daarna naar de club of voor uw 'ochtendrun', kleurrijke herensokken van von Junfeld bieden net dat ietsje meer, die speciale kick.  Het is niet een van de traditionele labels die sokken en kousen behandelen als een bijzaak. Hun kousen staan in het midden van de mode.  Ze ontwerpen het soort sokken dat ze zelf willen dragen.  De handgenaaide teennaden en de boorden die je desgewenst kan omslaan, zijn steeds in een contrastrerende kleur tov de rest van de sok: rood op groen, blauw op geel, groen op paars, oranje op blauw, zwart op roze, paars op geel.  Dus, als je echt wilt opvallen, draai de boord van je sok naar beneden en geniet van de reacties op de uitbarsting van kleur aan uw voeten!

 

von Jungfeld - Kwaliteit is meer dan alleen een verkoopspunt

 

De styling en de kwaliteit van sokken en kousen van von Jungfeld zijn net wat ze hun speciale aantrekkingskracht geven.   De sokken zijn gemaakt van 98% beste kwaliteits katoen en 2% elesthan om hen vorm te geven.  Deze mix biedt optimaal draagcomfort.  Natuurlijk katoen helpt om de temperatuur op en natuurlijk wijze, zowel in de zomer als in de winter, ongeacht of ze nu gedragen worden tijdens het werk, in hardloopschoenen of in vrijetijdschoenen.  De met de hand genaaide teennaad vermindert de druk op de tenen, terwijl de versterkte tenen en hiel voor duurzaamheid zorgt wat in lijn licht met hun hoge kwaliteitsnormen.  Hun sokken en verpakking zijn beiden geproduceerd in Duitsland.  Deze 'Made in Germany' filosofie stelt hen in staat om consequent toezicht te houden op de kwaliteit van de productie, alsook zich optimaal in te zetten voor maatschappelijke betrokkenheid zoals werkomstandigheden, lonen,...

 

 

 

 

 

'Sokken voor mannen met Karakter'.  Zo omschrijven ze zichzelf. En eerlijk waar, het mag gezegd zijn.  Ook juist om wat ze vertegenwoordigen, en hierdoor de 'drager' ook:

Kwaliteit - verantwoordelijkheid (sociale verantwoordelijkheid - voetafdruk en klimaatsbescherming - milieubescherming)

Kwaliteit is een waarde die ze elke dag proberen te leven.  Dit trekken ze door in heel het product, van ontwikkeling tot verpakken. 

Verantwoordelijkheid: De sokken worden allemaal binnen Duitsland vervaardigd. Dit omdat Duitsland minimumnormen handhaaft wanneer men spreekt over: veiligheid, sociale uitkeringen en lonen. Door productie en verpakking in Duitsland is er een lage uitstoot van broeikasgassen tov concurrenten.  De sokken worden vervaardigd volgens de Okotex 100 normen.  Hierdoor verzekeren ze dat er geen gevaarlijke en schadelijke stoffen werden gebruikt voor de productie.

Tot slot: kwaliteit en verantwoording zijn niet alleen de verkoop van punten - ze zijn principiële kwesties.

 

Klik hier om meer artikelen te bekijken van merk Von Jungfeld.

KOUSEN

  

KARTON

  

KOUSEN & KARTON

Tiensesteenweg 72
3001 Heverlee
België

info@kousenenkarton.be

Kousen & Karton @ Facebook Kousen & Karton - Contacteer ons
home