home

U bent hier : Kousen & Karton > Karton

In the spotlight

washi/masking tape gold foil Merry Christmas/happy new year 
Karton 
Masking tape/Washi tape

In the spotlight

sokken auto gris groen/grijs 
Kousen 
Kousen/sokken
Overschrijving PayPal Visa (via PayPal) Mastercard (via PayPal) American Express (via PayPal)
created & CMS by Deltacom
art.n 2018-1515

keer terug

Scratch Map


Scratch Map 
Karton 
Kaartjes enzo Scratch Map 
Karton 
Kaartjes enzo
Scratch Map 
Karton 
Kaartjes enzo
Scratch Map 
Karton 
Kaartjes enzo

Luckies

Kaartjes enzo

Karton

€ 24,00De originele Scratch Map is geen gewone poster. Een glossy afgewerkte poster bedrukt met een gouden folie die werkt als een kraskaart . Kras je persoonlijke bezoeken één voor één uit.  Hoe meer weggekrast, hoe kleurrijker de kaart zal worden.  Dit is het perfecte cadeau voor de jet-setter zus,  of misschien  juist voor de dromer die altijd een volgende reis in zijn achterhoofd heeft,.. of hou hem gewoon voor jezelf!

81,9 x 58.2cm - wordt verzonden in een mooie, stevige kartonnen koker.

Laminaat, kaart, gekleurd folie, papier

Gemaakt in het Verenigd Koninkrijk


Luckies

Luckies werd opgericht door Jim Cox in 2005, aanvankelijk inkoper van coole dingen uit de hele wereld om dan te verkopen in het Verenigd Koninkrijk, maar hij had op langere termijn altijd het doel voor ogen om Luckies merkproducten te ontwikkelen. 

 

Ondertussen, met een team van meer dan 20 creatieve geesten, heeft Luckies zich toegewijd aan het ontwerpen en maken van innovatieve, hoogwaardige gift producten en zijn ze het meest gekend het uitvinden van de legendarische Scratch Map. Deze ultieme unieke geschenk Kras Kaarten, voorzien van een laag folie die kan worden afgekrast wanneer landen worden ontdekt en bezocht, creëren een totaal uniek, persoonlijke overzicht van uw reis avonturen.

 

Andere bestsellers zijn de Undercover scala van laptop, tablet en telefoon covers, ontworpen om uw kostbare mobiele apparaten te vermommen als dagelijks pakketten. En dan zijn er nog hun eigen ontwerp klassiekers als Brown Paper Bag - de herbruikbare, geïsoleerde en waterdichte lunch tas op basis van de iconische Amerikaanse traditie om je lunch in een papieren zak mee te nemen naar het werk.

 

Een van de laatste nieuwe producten van de Notting Hill studio hebben is de Smart Phone Projector, die gebruikt maakt van moderne technologie, maar met een vintage esthetiek. Gemaakt van karton, is dit een echt innovatief product dat alle video's en foto's projecteert die je hebt verstopt op uw smartphone met een lo-fi, hi-leuke sfeer.

 

Deze dagen kunt u Luckies producten in duizenden winkels ter plaatse over de hele wereld, of u kunt een stukje van het verhaal hier grijpen, nu!

Klik hier om meer artikelen te bekijken van merk Luckies.

KOUSEN

  

KARTON

  

KOUSEN & KARTON

Tiensesteenweg 72
3001 Heverlee
België

info@kousenenkarton.be

Kousen & Karton @ Facebook Kousen & Karton - Contacteer ons
home