home

U bent hier : Kousen & Karton > Karton
Cóndor: nieuwe kleuren en modelletjes online!

In the spotlight

washi/masking tape Bordeaux Ninoji 
Karton 
Masking tape/Washi tape

In the spotlight

Kniekousen Meat Love Violet 
Kousen 
Kniekousen
Overschrijving PayPal Visa (via PayPal) Mastercard (via PayPal) American Express (via PayPal)
created & CMS by Deltacom
art.n° 2015-1517

keer terug

Brown Paper Bag


Brown Paper Bag 
Karton 
Kaartjes enzo Brown Paper Bag 
Karton 
Kaartjes enzo
Brown Paper Bag 
Karton 
Kaartjes enzo
Brown Paper Bag 
Karton 
Kaartjes enzo

Luckies

Kaartjes enzo

Karton

€ 17,35De Brown Paper Bag verwijst naar de aloude nostalgische Amerikaanse traditie om je lunch mee te nemen naar je werk of school in een papieren zak - maar Luckies van Londen hebben deze klassieker bijgewerkt. De bruine zak is geïsoleerd, herbruikbaar en dus duurzaam. Hierdoor wordt hij de ideale metgezel voor een pciknick, of een uitje, of gewoon, nog steeds om je lunch mee te nemen naar het werk of school. Eten kan er zowel warm, als koud in gehouden worden. De Brown Paper Lunch Bag is gemaakt van een tear-proof, lekken bestendig, isolerend materiaal genaamd Tyvek, wat betekent dat in tegenstelling tot gewoon papier, dit niet kan scheuren, of kapot gaan door de regen, of wanneer er iets vochtigs in zit de bodem er niet uit zal vallen. Bovendien heeft hij een stevige dubbele magneet bovenaan, zodat zodra je er dingen in steekt, je de bovenzijde naar beneden kan rollen zodat hij potdicht zit en uw gegrilde sandwich zal geen warmte verliezen of je vruchtensap blijft lekker fris gekoeld. Leuk extratje: maak je paper bag persoonlijk door er een doodle op neer te pennen,...  Of geef de Brown Paper Bag cadeau met een doodle er op!

 

Materiaal: Tyvek, Magneet

Scheurvrij en waterdicht. 

afmeting: 23 x 20 x 15 cm

inhoud: 3,8L

 

 


Luckies

Luckies werd opgericht door Jim Cox in 2005, aanvankelijk inkoper van coole dingen uit de hele wereld om dan te verkopen in het Verenigd Koninkrijk, maar hij had op langere termijn altijd het doel voor ogen om Luckies merkproducten te ontwikkelen. 

 

Ondertussen, met een team van meer dan 20 creatieve geesten, heeft Luckies zich toegewijd aan het ontwerpen en maken van innovatieve, hoogwaardige gift producten en zijn ze het meest gekend het uitvinden van de legendarische Scratch Map. Deze ultieme unieke geschenk Kras Kaarten, voorzien van een laag folie die kan worden afgekrast wanneer landen worden ontdekt en bezocht, creëren een totaal uniek, persoonlijke overzicht van uw reis avonturen.

 

Andere bestsellers zijn de Undercover scala van laptop, tablet en telefoon covers, ontworpen om uw kostbare mobiele apparaten te vermommen als dagelijks pakketten. En dan zijn er nog hun eigen ontwerp klassiekers als Brown Paper Bag - de herbruikbare, geïsoleerde en waterdichte lunch tas op basis van de iconische Amerikaanse traditie om je lunch in een papieren zak mee te nemen naar het werk.

 

Een van de laatste nieuwe producten van de Notting Hill studio hebben is de Smart Phone Projector, die gebruikt maakt van moderne technologie, maar met een vintage esthetiek. Gemaakt van karton, is dit een echt innovatief product dat alle video's en foto's projecteert die je hebt verstopt op uw smartphone met een lo-fi, hi-leuke sfeer.

 

Deze dagen kunt u Luckies producten in duizenden winkels ter plaatse over de hele wereld, of u kunt een stukje van het verhaal hier grijpen, nu!

Klik hier om meer artikelen te bekijken van merk Luckies.

KOUSEN

  

KARTON

  

KOUSEN & KARTON

Leiweg 48
1980 Eppegem
België

T +32 15 62 09 13
info@kousenenkarton.be

Kousen & Karton @ Facebook Kousen & Karton - Contacteer ons
home